Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ : Έμπιστη και Σύγχρονη

Αντικείμενο Εργασιών:
Η εταιρία Γεώργιος Ζωγραφάκης δραστηριοποιείται στο κλάδο της πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παρέχοντας όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για να αισθάνεται αλλά και να είναι και ουσιαστικά καλυμμένος ο πελάτης της.

Οι υπηρεσίες μας :
Το πάθος για τα αυτοκίνητα γενικότερα, οδήγησε τον κ. Γεώργιο Ζωγραφάκη στην επαγγελματική δραστηριοποίησή του στο κλάδο.
Η τεκμηριωμένη εκτίμηση κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και δίκυκλου, η επαγγελματική προσέγγιση κάθε περίπτωσης, η αντικειμενική κοστολόγηση και η λογική τιμή πώλησης μόνο άριστων από κάθε άποψη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και η υποδειγματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη είναι ουσιαστικά οι βασικοί πυλώνες των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ο χαρακτήρας μας :
Η προσήλωση μας στις αξίες μας, η ακεραιότητα και η υπευθυνότητα των ενεργειών μας, η αξιοπιστία, η τιμιότητα και η τεχνογνωσία μας, περιγράφουν την επαγγελματική μας νοοτροπία, σε όλο φάσμα των δραστηριοτήτων μας .
Η δέσμευση του ίδιου στην ειλικρίνεια, την τιμιότητα και την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών τον τοποθετεί στην πρώτη θέση των συστάσεων από τους πελάτες του, προς τους συγγενείς, τους φίλους , τους συναδέλφους και τον κοινωνικό κύκλο τους.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας: 
Τα στελέχη μας, μας εκπροσωπούν επάξια και προστατεύουν τους πελάτες που πωλούν το αυτοκίνητο τους, εξασφαλίζοντας συγχρόνως στους αγοραστές ενός αυτοκινήτου, ένα άριστο αυτοκίνητο που σίγουρα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής τους για τα επόμενα χρόνια σε πολύ λογική τιμή.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κύριος Γεώργιος Ζωγραφάκης είναι ένας αναγνωρισμένος επιχειρηματίας του κλάδου των αυτοκινήτων ο οποίος βασίζει την λειτουργία της εταιρίας πάνω στο σλόγκαν του: ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ
Μας οδηγούν οι αξίες μας:
Κάθε αξία αντιπροσωπεύει την εταιρία μας και όλες μαζί τη φιλοσοφία της:
• ήθος και τιμιότητα
• δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα
• σεβασμός και σοβαρότητα
• ποιότητα και επαγγελματισμός
• κέφι και δημιουργικότητα
• φιλικότητα και άνεση

Το όραμά μας:

  • Όραμά μας είναι να αποκτήσουμε την πρωτοπορία στον κλάδο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τη φήμη της επιχείρησης με τα καλύτερα αυτοκίνητα, στον τομέα δραστηριοποίησης μας.
  • Να διευκολύνουμε τις συναλλαγές αξιολογώντας και εξισορροπώντας τις προτάσεις των συναλλασσόμενων.
  • Να διαθέτουμε την πλέον δίκαιη και αξιοκρατική διαδικασία στην εκτίμηση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
  • Να παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον σεβόμενοι ευλαβικά τους πελάτες μας και τους ανθρώπους μας.
  • Επιθυμούμε και επιδιώκουμε να λειτουργούμε ως μια διάφανη και ακέραια επιχειρηματική οντότητα.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Ο κ. Γεώργιος Ζωγραφάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των αυτοκινήτων και εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου όπως οι AUDI, VW, Saab και Renault.
Δημιουργώντας την δική του ατομική επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, εφάρμοσε από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησης του σύγχρονες μεθόδους λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πελατών του, βασιζόμενος στα πρότυπα των αντίστοιχων εταιριών του εξωτερικού.
Η εμπειρία του μεταφέρθηκε στην εταιρία και μαζί με την ποιότητα των αυτοκινήτων του, τις λογικότατες τιμές, την 2ετή γραπτή εγγύηση (με πληρωμή) και την άψογη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση, δημιούργησαν την σημερινή ολοκληρωμένη μορφή της εταιρίας και την καθιέρωσαν στον κλάδο.
Όλα τα παραπάνω τοποθέτησαν την εταιρία μας “Γεώργιος Ζωγραφάκης” στην πρώτη θέση των επιλογών των αγοραστών αυτοκινήτων ανάμεσα από αντίστοιχες εταιρίες του κλάδου μας, αλλά και στην πρώτη θέση των συστάσεων των πελατών μας.

Οι βάσεις λειτουργίας μας :

Εγγυημένα αυτοκίνητα :
Παρέχουμε εγγύηση ατρακάριστου. 
Με τον όρο ατρακάριστο ορίζουμε τη μη τροποποίηση των δομικών στοιχείων και της γεωμετρίας όπως αυτά ορίζει ο κατασκευαστής του (ράμφος, ουρανός, κολώνες, σασί, τρομπέτο). Τμήματα που είναι επιπρόσθετα στο βασικό σασί του αυτοκινήτου (βιδωτά) και τα οποία δεν αποτελούν δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου, καπό, φτερά, προφυλακτήρες, πόρτες, μετώπη, πορτ μπαγκάζ δεν θεωρούνται ότι αλλοιώνουν τον ορισμό του ατρακάριστου αυτοκινήτου καθότι είναι επουσιώδη και αντικαθίστανται για πολύ απλούς λόγους πχ βαψίματα από γρατσουνιές και βουλιάγματα.

Όλα τα αυτοκίνητα μας ελέγχονται πριν την πώληση τους και παραδίδονται μόνο μετά από το προβλεπόμενο service!

Επίσης, όλα τα αυτοκίνητα μας καθαρίζονται με βιολογικό καθαρισμό και συνοδεύονται από το βιβλίο service τους.

Δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου:
Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εντός 10 ημερών από την απόκτηση του αν αποδειχθεί ότι είναι τρακαρισμένο από επίσημη κρατική αρχή, κτεο, υπουργείο συγκοινωνιών.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Ζωγραφάκης

Copyright © 2020. Powered by Miow Web. All rights reserved